Reparații, revizii și vânzări compresoare

Suntem solutia
cea mai eficienta si rapida pentru problemele dumneavoastra

Profesionalism
Mentenanta
Asistenta

Despre noi

De la infiintarea companiei am incercat sa ne dezvoltam in continuu, fapt reflectat atat in cifra de faceri, cat si in marirea capacitatii de deservire a clientilor si a gamei serviciilor oferite, punand accent pe seriozitate, rapiditate, acuratete, fiind puternic conectati la nevoile clientului.

Gama larga a serviciilor oferite, calitatea acestora, flexibilitatea, capacitatea noastra de adaptare la necesitatile specifice clientilor precum si tarifele reduse oferite, au facut ca la suportul nostru sa apeleze, cu precadere dar nu exclusiv, companii mici si mijlocii din diferite domenii.

Dialogul permanent cu clientii nostri, consultanta oferita in alegerea celor mai potrivite tipuri de utilaje si configuratii de retele de aer si adaptabilitatea continua la cerintele clientilor, confera valoare adaugata serviciilor oferite de compania noastra, PMA Compressor Service SRL.

Avand de partea noastra argumentele de mai sus, pentru mai multe detalii, va invitam sa nu ezitati sa ne contactati, sa ne intalniti pentru a pune impreuna bazele unui parteneriat de care suntem convinsi ca veti fi si dumneavoastra, ca si actualii nostri clienti, pe deplin multumiti.

Ani de experiență

Clienți mulțumiți

Consultanți

Probleme rezolvate

Sediu

Str. Sesul de sus Nr.176/28, Floresti, Jud. Cluj

Telefon

+40 755 341 485